Thermálfürdő

A termálfürdő vizét a 480 m mélységben lévő 76 °C-os termálvízből nyeri, mely a triász és felső-eocén időszaki mészkőrétegekből a kőzetekben felhalmozódott gázok hatására buzog fel.

Bogácsi termálfürdő

A termálfürdő területén:
– 6 db gyógyvizes medence (külső, fedett medence és óriás jakuzzi (36-38 °C), fedett élménymedence, szaunavilág, valamint egy jurta medence 30°C),
– 3 pályás csúszdapark, kicsiknek vízi játszótér (30 °C),
– 1 db hidegvizes, vízforgatós, feszített víztükrű úszómedence (24-26 °C), valamint a Thermál Szállóban 1 db beltéri gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére.

termalfurdo_bogacs_thermalfurdo_5

A női- és férfi öltözőkön kívül főszezonban 210 kabin is igénybe vehető. Három külső és egy belső gyógyvizes medence egész évben, a többi főszezonban üzemel. A bogácsi termálfürdő a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket télen-nyáron fogadja.

termalfurdo_bogacs_thermalfurdo_4

A kénes gyógyvíz hatékonyan elősegíti a reuma, izületi és mozgásszervi betegségek, légcsőhurut, nőgyógyászati, egyes gyomor-, epe- és májbetegségek, bőrbetegségek gyógyulását, valamint törések utókezelésénél alkalmazható. A fürdőhöz kapcsolódó szolgáltatások színvonalasak, a kispénzű vendégek számára is megfizethetők, hiszen a balneológiai gyógykezelések OEP támogatással is igénybe vehetők.

Minden pénteken és szombaton 19:30-tól esti fürdőzésre várják a vendégeket büfé szolgáltatással, szombatonként zenés szórakoztató műsorral.